CashForApps - Clash Of Clans Hızlı ve Güvenli Bedava Yeşil Taş

CashForApps - Clash Of Clans Hızlı ve Güvenli Bedava Yeşil Taş

 
Merhaba, Cash for Apps ile nasıl para kazanacağınızı anlatacağım. Öncelikle Android işletim sistemli bir telefon kullanıyorsanız Google Play'den Cash for Apps uygulamasını indirmeniz gerekiyor. " https://play.google.com...ntage.CashForApps&hl=tr " 

Uygulamanın mantığı oldukça basit. Size belli başlı uygulamalar sunup sizden bu uygulamaları cihazınıza indirmenizi istiyor. Her uygulamanın belli bir puanı var. Uygulamalar zaman zaman yenileniyor. Yani zaman zaman uygulama ( Cash for Apps ) yeni uygulamalar sunuyor. Ve siz bunları indirdikçe size puan veriyor. Bu puanları biriktirerek belli bir puana ulaştığınızda size bunu gerçek paraymış gibi kullanmanızı sağlıyor. Örneğin 3000 puana ulaştığınızda Google Play hesabınıza 10 dolar yükleniyor. Bununla ne yapabilirim diyorsanız ücretli bir oyunu satın alabilirsiniz veya herhangi bir oyuna gerçek para olarak 10 dolarınızı yükleyebilirsiniz. Örneğin Clash of Clans oyununa para yükleyip taş alabilirsiniz. Ayrıca en çok Clash of Clans için çok popülerdir. Dilerseniz Google Play için değil de Starbucks kartınıza da para yükleyip dahasında keyifli bir kahvenin tadını çıkarabilirsiniz. Tabi sadece bu kadar değil daha fazlası da var. 

Eğer uygulama ( Cash for Apps ) size çok fazla uygulama önermiyorsa herhangi bir vpn uygulaması indirerek ülkenizi değiştirip ekstra uygulamadan ekstra puan kazanabilirsiniz :) 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Clash Of Clans - ClashBot Kullanımı

Clash Of Clans - ClashBot 7.13.4 Sürümü - Sorunsuz ve Hızlı Ganimet Hilesi [BOT] İndir