tempobet yeni hizmet yeri


Bursaspor’un ligin ilk yarısında attığı beş golün iptal edildiğini ve bu konuda dorukta bulunduğunu söyleyen Esgin, "En çok golü iptal edilen futbolcu ise 3 golü VAR nedeniyle sayılmayan Diafra Sakho’dur. Bursaspor’un VAR kararıyla iptal edilen golleri sırasıyla üçüncü haftada Konyaspor-Bursaspor mücadeleninde Stancu’nun golü, dördüncü haftada Çaykur Rizespor-Bursaspor mücadeleninde Sakho’nun golü, altıncı haftada
Bursaspor-Başakşehir mücadeleninde yeniden Sakho’nun golü, sekizinci haftada Bursaspor-Ankaragücü mücadeleninde yeniden Sakho’nun golü. 17. haftada Bursaspor-Malatya spor mücadeleninde Latovlevici’nin golü VAR kararıyla iptal edildi. Bursaspor-Ankaragücü mücadeleninde Lima’nın 90+2’de attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bursaspor-Fenerbahçe mücadeleninde Bursaspor’un penaltısı VAR kararıyla iptal edildi. Yeniden aynı mücadelede Fenerbahçe’nin lehine penaltı verildi. Dördüncü hafta Bursaspor-Beşiktaş mücadeleninde Babel’in attığı ofsayt golü VAR itirazlarına karşın geçerli sayıldı. Netice olarak 21 puanla 11. sırada olan Bursaspor VAR sistemi olmasaydı, +9 puanla, ligin üçüncü esnasında bulunmuş ve şampiyonluk mücadelesi veren takım olacaktı. Bursaspor kamuoyuna göre, sıkıntı VAR sisteminde değil, mesele uygulamadadır. VAR sistem olarak doğru, fakat uygulama olarak Bursaspor açısından tam bir yıkıma dönüşmüş vaziyette. Türkiye’de ortaya çıkan meselenin VAR hakemleri ile orta hakemler arasındaki iletişim meselesi ve karar almada sorumluluktan kaçma olarak değerlendirmekteyiz. VAR sistemine karşı değiliz. Türk futbolu, Türk futbolunun geleceği açısından yaşanan mağduriyetleri en üye indirgeyerek sistemin sıhhatli bir şekilde ilerlemesi en büyük temennimiz" değerlendirmesini yaptı.

Muhammed Salah: Musevi ile aynı takımda oynamam

İngiliz devi Liverpool'da top koşturan Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah, kulübünün İsrailli oyuncu Munas Dabbur ile ilgilenmesi sonrası çılgına döndü. İsrailli oyuncular ile tokalaşmayan Salah, "Bir Musevi ile aynı takımda oynamam" dedi.

tempobet, tempo giriş, tempo yeni adresi, tempobet yeni adresi   15:37

Muhammed Salah, Liverpool'un, Salzburg forması giyen İsrailli oyuncu Manus Dabbur ile transfer görüşmesi yapması sonrası kulübüne rest çekti.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Clash Of Clans - ClashBot Kullanımı

CashForApps - Clash Of Clans Hızlı ve Güvenli Bedava Yeşil Taş

Clash Of Clans - ClashBot 7.13.4 Sürümü - Sorunsuz ve Hızlı Ganimet Hilesi [BOT] İndir