tempobetle yenilenen hizmetlerle başlıyor

Esgin, VAR sisteminin gol, penaltı, kırmızı kart ve ofsayt kararlarının doğru verilebilmesi için kullanılan bir sistem olduğunu söyleyerek, "Anadolu kulüplerinin bugüne kadar uğradığı haksızlıklar nedeniyle bile büyük ümitlerle desteklediğin VAR sistemi ligin ilk yarısının bittiği bu dönemde uygulamadaki ve iletişimdeki sorunlar nedeniyle ne yazık ki yeni mağduriyetlerin çıkmasına kapı aralamıştır. Bu sezon uyulamaya konulan Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) 17 haftada 98 karara tesir etmiştir. VAR kararı ile 24 gol iptal edildi, 16 kırmızı, 23 sarı kart çıktı. 20 kez penaltıya hükmedildi, 7 penaltı kararı iptal edildi" ifadelerini kullandı.


"VAR sistemine karşı değiliz"

"Musevi ile aynı takımda oynamam"

İsrail'in Jerusalem Post gazetesi, geçmişte İsrailli oyuncular ile tokalaşmayan Mısırlı oyuncu Muhammed Salah'ın, Salzburg forması giyen İsrailli Munas Dabbur ile transfer görüşmesi yapan kulübü Liverpool'u ayrılmak ile tehdit etti.  Salah, "Bir Musevi ile aynı takımda oynamam" dedi.

"Senin görevin futbol oynamak"

Salah'ın bu çıkışına, deneyimli oyuncunun yakın etrafı tepki gösterdi. Arkadaşları Mısırlı oyuncuya, "Sen profesyonel bir oyuncusun. Senin görevin futbol oynamak, takımın bazı transfer edip etmeyeceği senin işin değil." dediği öne sürüldü.

İsrail Savunma tempobet, tempo giriş, tempo yeni adresi, tempobet yeni adresi  ı Salah'a hayran

Malum Salah, Basel forması giyerken İsrail ekibi Tel Aviv'e karşı top koşturmuş ve maçta kendisine elini uzatan İsrailli bir futbolcuyla tokalaşmamıştı. Diğer taraftan 26 yaşındaki oyuncunun hayranı olan İsrail Savunma tempobet, tempo giriş, tempo yeni adresi, tempobet yeni adresi  ı Avigdor, geçtiğimiz aylarda Salah'ı İsrail silahlı gücüne almak istediğini söylemişti.

Galatasaray'da büyük temizlik! Terim 7 ismin biletini kesti

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Clash Of Clans - ClashBot Kullanımı

CashForApps - Clash Of Clans Hızlı ve Güvenli Bedava Yeşil Taş

Clash Of Clans - ClashBot 7.13.4 Sürümü - Sorunsuz ve Hızlı Ganimet Hilesi [BOT] İndir